Garantert gode samtaler om viktige temaer.

Materiell

Dialogkortene er effektive igangsettere for de viktige gode samtalene: Vågespillet er for: Par i forskjellige faser, Foreldre m/ungdommene, Venner "Teamarbeid Gull Verd"er for : Arbeidslivet - staber og ledere. Underveis er for: Samtalegrupper, husfellesskap og bibelgrupper, konfirmantforeldregrupper unge og eldre.
Anne Helene Våge 07.04.2021

alt

Vågespillet

Et hjemmekurs i kommunikasjon

Vågespillet handler om familieliv, samliv, arbeidsliv og vennskap. Det setter i gang samtaler om spennende og viktige temaer. Spillet har bare vinnere. Premiene er styrket felleskap, større trivsel og forbedret evne til å snakke sammen. Vågsespillet har 8 serier og 20 påstandskort i hver serie:
1. Småbarnsforeldre
2. Par - uansett fartstid
3. Foreldre med - dine barn - mine barn - våre barn
4. Tenåringsforeldre og tenåringer sammen eller hver for seg.
5. Foreldre med voksne barn
6. Venner om vennskap
7. Den som slites mellom familie og karriere
8. Alle som er opptatt av etikk - moral - tro

Vågespillet brukes uformelt over en kaffekopp med venner en kveldsstund eller i grupper som allerde har vært sammen over lengre tid. Det brukes i skolen av lærere eller som kommunikasjonstrening for par. Vi har fått mange gladmeldinger fra grupper og enkeltpersoner som har hatt stort utbytte av Vågespillet. I løpet av 1 ½ mnd. solgte vi 2000 spill.

Pris: kr. 345.00

E-mail: annehelene@vaagestykket.no

 

Teamarbeid gull verd

"Teamarbeid Gull Verd" er et meget effektivt redskap for å oppnå gode resultater i et samarbeid. Samspill mellom kollegaer er avgjørende for pågangsmot og kreativitet. Ideen med opplegget er å bruke "dialogkort" som setter i gang samtalen. Grunnpakken er 34 dialogkort m/brukerveiledning som handler bl.a. om Kommunikasjon - Åpenhet - Ledelse - Respekt - Kreativitet - Tillit. Prosessen er unik og stimulerende. Den styrker et teams evne til å arbeide sammen. Den virker morsom og sammensveisende på deltakerne og gjør det mulig for et team å sette seg høyere mål.

"Teamarbeid Gull verd" gir kommunikasjonstrening, setter deltakerne i stand til å ta i bruk tidligere kunnskaper og erfaringer og til å reflektere over hvordan vi påvirkes og påvirker.

Prosessen hjelper teamet til å yte mer, komme nærmere hverandre og samarbeide med respekt. Prosessen forebygger konflikter, men er meget nyttig når samspillet blir vanskelig.

Prosessen trenger ikke hjelp av en konsulent. Bruksanvisningen følger produktet.

 Pris:  Næringlivet         kr. 1050.00

         Org. menigheter  kr.  740.00

 

Underveis

Målgrupper:

En god nyhet for samtalegrupper, husfellesskap og bibelgrupper, konfirmantforeldregrupper og konfirmantgrupper, unge og eldre!

UNDERVEIS  er et samtaleopplegg som består av 80 kort med påstander om tvil og tro, fellesskap og kultur/tradisjoner. Påstandene danner utganspunkt for samtaler og muligheter for deling av egne erfaringer. Opplegget er utprøvd i flere menigheter og organsisjoner over en periode på 4 år - med svært gode resutalter. UNDERVEIS vil for mange representere en ny og spennende samtaleform. 

Pris: Kr. 280 pr. pakke. Enn pakke er et komplett opplegg for hele gruppa.