Den som intet våger....

Veiledning

Heldigvis er det mange par som kommer til samtale før det er for sent. Vi vil vel alle helst klare oss selv. Men mange har erfart at det er alt å vinne, ingenting å tape på å få litt service underveis: Den som intet våger...
Anne Helene Våge 08.05.2017

2 VEILENDNINGSTILBUD
Parsamtaler

Minikommunikasjonskurs for par

Livet går ikke etter en strek for noen av oss. Mange av brasene takler vi sammen med familie og venner. Men påkjenningene kan til tider være så store og langvarige at en trenger hjelp utenfra. Det kan være en spesiell krise du befinner deg i eller at du rett og slett trenger hjelp til å "rydde."  Det er klokt å ikke gå for lenge alene med det som er vondt.

Jeg skulle ønske det var like vanlig å gå med samliv på service som det er å sette bilen på service. Mange par opplever at det har vært  avgjørende å få litt støtte og veiledning når samspillet er gått i stå. Det er lurt å ikke gå for lenge. Det er lurt å være pos når en av dere ønsker help utenfra. Vågestykket kan gi ny innsikt og styrke evnen deres til å kommunisere. Kursene og konsultasjonene har altså fokus på kommunikasjon og ikke på terapi.  

 

Vi tilbyr

*  Parsamtaler - konsultasjoner med Anne Helene Våge

*  Mini kommunikasjonskurs for par - 4 kvelder  Kursleder Anne Helene Våge

Priser:

Parsamtaler - Konsultasjoner                           kr.  500 pr time

Minikommunikasjonskurs  - 4 kvelder:             kr.   500 pr. gang pr. par.